Ana SayfaGündemESENYURT’UN BOZKURT’U İLE SİLİVRİ’NİN BOZ KURTU !

ESENYURT’UN BOZKURT’U İLE SİLİVRİ’NİN BOZ KURTU !

24 TL park ücreti içime oturdu!

 

Çoktandır övgüyle söz edilen Danamandıra Tabiat Parkını bir göreyim dedim. 36 km yol katettim, girişe ulaştım. ‘’Dur’’ dediler! Durdum. Ne iş diye sordum, 24 TL park ücreti vereceksin dediler. İyi de burası ‘’TABİAT’’ parkı olduğuna göre ne bu ücret yüksek değil mi diye sordum… Görevli boynunu büktü. Eşim tepki gösterdi, dönelim ,dedi.

Olur mu o kadar yakıt tüketmişiz, ilk kez göreceğiz ‘’tabiat’’ parkını!.. Hem dönersek, kadının dediği olacak, erkekliğe sığar mı (!) Kuzu  kuzu  verdim ‘’park’’ parasını! Ama içime oturdu!

Doğrusu gittiğimize değdi. Görülmeye değer bir ‘’tabiat’’ parkı. Salık veririm.

Gelelim zurnanın zırt dediği yere. Yola çıkmadan önce Gugıl’a göz gezdirdim. ‘’Silivri’nin bir köyü olan Danamandıra’da….. diyor. İyi ama bu doğa parkını neden Esenyurt Belediyesi işletiyor da benden 24 TL  de park ücreti alıyor?..

İBB’nin son toplantısında, Silivri’nin Boz  kurt’unun,  Esenyurt’un Bozkurt’una kürsüden seslendiğini izledim: ‘’Bu uygulamayı etik bulmuyorum’’ dedi. Haksız mı?.. Önceki dönemde Silivri’nin yöneticileri ağızlarını açarken Esenyurt  Belediyesi, Milli Emlak Müdürlüğünde  işi çözümlemiş. Şimdi ah vah edip duruyoruz!

Sayın Başkan Kemal Deniz Bozkurt, adınız hem Kemal hem Deniz. Ne ne anlamlı!  Bu adlar bana güzel şeyler çağrıştırıyor. Anladığım kadarıyla Kemalist Devrimcisiniz! Devrimcilerin ilk özelliği ‘’dürüst’’lüktür. Gelin bizim Volkan Yılmaz   Bozkurt’un çağrısına olumlu yanıt verin. Sınırlarımız içindeki bu doğa parkını  bizim Belediyemiz  işletsin. Hem bu işi başaramıyorsunuz! Ortalığı mok götürüyor.

Yıllar önce küstah Almanlar kimi kuruluşlarının girişine; ‘’Türkler giremez’’ tabelaları asıyorlardı. (Kardeşim halen orada yaşıyor.) Çok kızıyorduk! Acaba diyorum; benzer bir şey yapsaydınız da  bu doğa parkının girişine; ‘’ çöpünü kutuya atmasını bilmeyen magandalar (altında çok lüks otomobil olsa bile ) giremez ‘’ diye bir tabela mı assaydınız (!)

Esenyurt’un  Bozkurt’na çağrım, palısını  pırtısını toplayıp parkımızı terk etmesidir.

Bu işi bizimkinin daha iyi yapacağına inanıyorum. Çünkü bizim Bozkurt’un güzel işler yaptığının tanığıyım. Yalnız kimi sorunlarda İBB’nin yardımına gereksinimi var.

Son dönemde Silivri’nin şanssızlığı ; Kadir Aga İBB Başkanıyken, Silivri’nin başkanının eski partim CeHaPe’li olması, İmamoğlu başkanken de Volkan Yılmaz’ın MeHaPe’li olması…

Sayın Bozkurt, Dostum Mehmet Mert’in gazetesinde sizin de Esenyurt’ta  başarılı hizmetler verdiğinizi okuyorum.   Ancak bizim  Boz kurt’un dediği gibi bu uygulama etik değil!  Gelin herkesin kendi kapısının önünü süpürmesine ne dersiniz?…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..

İlgili Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..