Ana SayfaSiyasetCHP'de Değişim Rüzgarları

CHP’de Değişim Rüzgarları

Böyle marka isimler, Selami Değirmenci’nin de aktif siyasetinde önemli katkı yapacaklar ve görev alanlarında paylaşımlarda bulunacaklardır.

CHP’de Değişim Rüzgârları…

Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın CHP’den ayrılmasından ardından; CHP’de genel seçim öncesi bir telaş yaşanmaya başlandı.

CHP Yönetimi yeniden yapılanmayı gerekli görmüşler olsa gerek; bunun ilk ayağına İstanbul ile başladılar.

İl yönetimini değiştirerek işe başlayan Genel Başkan ve Yönetimi;  Oğuz Kaan Salıcı ve ekibini tasfiye edip, yerine Murat Karayalçın ve ekibini getirerek İstanbul teşkilatını ayakta tutmaya çalışacak. Çarşamba günü yapılacak görüşmede büyük olasılıkla anlaşma sağlanacaktır.

Murat Karayalçın ekibiyle bölge yapılandırılmasında görev alacak olan Fırat Aykut ismi de bölgemizde heyecan yaratmıştır.

Murat Karayalçın’ın 71 yaşından sonra bu görevi kabul etmesinin altında CHP’nin ve sosyal demokrasinin kesintiye uğraması yattığı kanısındayız. Aksi halde, Sayın Karayalçın bu görevi kolay kolay üstlenmezdi.

Neler olur?

CHP’de yepyeni bir dönem başlayabilir. Cemaatleşme durur. “Parayı veririm düdüğü çalarım” misyonu biter.  Karayalçın’a bu tür bir yaklaşım da bulunulmayacağını herkes bilir.

Yıldızı kayanlar olacaktır! Yıldızı parlayanlar da…

Mustafa Sarıgül’ün CHP’de yönetime uzak kalması hatta hiç olmaması bazı ilçe yönetici ve Belediye Başkanlarının da canını sıkmış olacak.

Murat Karayalçın’ın arkasında bölgemizden ikinci destek de Gürbüz Çapan’dan gelebilir.

Böyle marka isimler, Selami Değirmenci’nin de aktif siyasetinde önemli katkı yapacaklar ve görev alanlarında paylaşımlarda bulunacaklardır.  Bakarsınız ki Söylemleri ile CHP yönetimine katkılar yapamayan Sayın Tarhan, gidişiyle bu katkıyı sağlayarak; Sayın Kılıçdaroğlu’nun gözünü açmaya yaramıştır.

Murat Karayalçın ve ekibinin Çarşamba günü yapılacak görüşmelerle göreve başlaması beklenmektedir. İstanbul,  Türkiye’ye örnek olacak bu değişimi biraz daha Sol’a kayarak gerçekleştirirse, Türkiye’nin de kabuk değiştirmesini hızlandırır kanısındayız…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..