Ana Sayfa Lütfü Ertürk Şampiyonlar Ligi Gibi…

Şampiyonlar Ligi Gibi…

0
Şampiyonlar Ligi Gibi…

Bugün, bu başlık, ortak görüş olarak ortaya çıktı. Evet, şampiyonlar ligi takımı diyebileceğimiz bir takım vardı.

Silivri Kent Konseyi, üyeleri ile birlikte yapılan ilk ciddi toplantısında pırıl pırıl parlıyordu!..

Belki de son 30 yılın en iyi kent konseyi kadrosuydu! Eksikliklere rağmen konuyla alakalı harika bir kadro vardı karşımızda. Birçok arkadaşımızın 6 Şubat deneyimleri de vardı.

Konuyu sanırım anlamışsınızdır! Deprem…

Kent Konseyi içinden bir deprem konseyi çıkartmaktı. Mimarlar, İnş. Mühendisleri, Harita Mühendisleri. Çevre Mühendisleri, Doktor arkadaşlar hep birlikte bir yol haritası çıkarmak için harıl harıl çalışmaktaydık. Kent Konseyi Başkanımız Nursel Erel’in startı ile her üye; çalışmalar konusunda fikirlerini tek tek söylediler.

Bir fikir vardı ki beni ziyadesiyle mutlu etmeye yetti! Aynı zamanda Dayanışma Platformumuzun da üyesi olan Değerli Doktorumuz Hızır Aydın hocamızın ortaya attığı fikir, en iyi ve en gerçekçi fikirdi ve en çabuk şekilde hayata geçirilmesi gerekiyordu.

İlk Yardım Eğitimi! 30 kişi içinde sadece üç kişi almıştı. Bu eğitim, önce konsey üyelerine daha sonra da Kent Konseyinin öncülüğünde de Diğer STK üyelerine ve okullara, öğretmenlere verilmeliydi.

Bu çalışma en çabuk bir şekilde hayata geçirilmeliydi…

Bu Kent Konseyini hatta bir tık öne bile çıkarabilirim. Keşke bu kadar Mimar Mühendisten birkaçını meclis üyeliğine kaydırabilsek diye düşündüm…

Hep birlikte AFAD ile bir eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Gerçek kimliğinde bir Kent Konseyi çok şık duruyor…

Bizi izlemeye devam edin…