Ana SayfaLütfü ErtürkHızına Erişmek Mümkün Değil!..

Hızına Erişmek Mümkün Değil!..

Son bir hafta içinde Silivri Belediyesinin çalışmalarını yakından izleme fırsatını yakalamış olduk. Önce Kemal Yaşat Kardeşimin kişisel gayretleri ile Almanya’dan depremzedeler için topladığı yardımları Hatay Bölgesine ulaştırmamızda AFAD ile çalışmamızda yardımcı olmuş ve Belediyemizin oradaki çalışmalarını izleme fırsatını yakalamıştık. (Bölgenin en iyi, en başarılı AFAD ve Silivri Belediyesi Arama Kurtarma “SAK” ortak çalışmaları şimdiden dillere pelesenk olmuş vaziyette ve çalışmaları örnek gösterilerek AFAD üzerindeki olumsuz havayı dağıtmıştır…

Ah, keşke orada olabilseydiniz ve yapılanları görebilseydiniz!

Koca Hatay’da ve Hataylının gözünde kocaman bir Silivri sevgisi. Dört ayrı yerde dört kamp. Toplam da 1800 kişi faydalanıyor. Üç öğün yemek çıkıyor ama yemek her gün 4000-5000 kişilik dağıtılıyor. Civar kamplara da yardım elimizi uzatmışız…

Kasım ayına kadar üç çadır kentte prefabrik konuta dönüşecek. Günlük psikolojik danışmanlık veriliyor ve Haftanın bir günü sağlık taraması yapılıyor.

Nasıl güzel değil mi? İnsanlık adına yapılıyor her şey. İşte bu bağlamda yardım kaynakları oluşturuluyor. Ülkemin her yanından Volkan Yılmaz’a güven yağıyor…

Daha ayağımızın tozuyla Silivri’mize geldik ki çok değişik ve yüzlerce yıl sürecek bir organizasyonla karşılaştık. Yine bir vatandaş ve Belediye iş birliği ile ortaya çıkacak olan muazzam bir yatırımın açılışına koştuk.

Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın üretim ve ağaçlandırma projeleri kapsamında Silivri Belediyesi ve Nakipoğlu ailesinin iş birliği ile 30 dönüm arazi üzerine 5100 adet yağlık zeytin ağacı fidanı dikme törenine katıldık. Üçüncü yılından itibaren, yıllık 7000 ton zeytinyağı verecek olan fidanlarımız Özel Türam Tarım Lisesi öğrencileri tarafından dikildiler. Eh biz de Nursel Erel ile birlikte dayanışma platformumuz adına bir fidan dikmiş olduk.

Bu yıl adeta atağa kalkan Belediyemizin son çalışmalarından biri olan ve oto park sorunumuzu büyük çoğunlukla çözecek olan 4 katlı oto parkı yakında hizmete sokacaktır. Volkan Başkana bir önerimiz olacak E5 karayolunu viyadükle geçirdiği mesafeyi Bölge Trafiğe kadar uzatmasını bekliyoruz gelecek için elzem bir durumdur.

İşte böyle 5 gün içinde benim de katılım gösterdiğim organizasyonlar tek tek yerine getirilerek Silivrililerimizin hizmetine sunulacaktır!

Belediyemiz, hem bizim için, hem ülkemiz için çalışıyor…

Hele bi otur bi nefeslen sonra hep birlikte devam edeceğiz…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Hop Dedik!

Zeynep Abladan Mektuplar

Boy Aynası

Ver Coşkuyu…

Başkan Bu Ne?..

Bu Ne Perhiz…

9.Yazı…

İlgili Yazılar

Hop Dedik!

Zeynep Abladan Mektuplar

Boy Aynası

Ver Coşkuyu…

Başkan Bu Ne?..

Bu Ne Perhiz…

9.Yazı…