Ana SayfaLütfü ErtürkÇıta Çok Fazla Yükseldi

Çıta Çok Fazla Yükseldi

Tam da seçimlerin konuşulduğu şu günlerde Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz; şehrimiz, insanımız, doğa ve çevremiz adına çok güzel bir projeyi daha hayata geçirmiş oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden olan İstanbul Enerji ile SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İKLİM EYLEM PLANINI (SECAP) tanıtım ve protokol toplantısı düzenlediler…

Toplantıya katılım oldukça fazlaydı. Sanki biraz zamanlama hatası yapıldı gibi geldi bana ama bilgi sunumu, hazırlanışı, yetkililerin konuyu aktarımları çok iyi ve yerindeydi. Belediye Başkanımızın konuya hakimiyeti ve projeden beklentilerini aktarması nitelikli bir çalışmanın ve sürdürülebilirliğinin göstergesi oldu.

Enerji tasarrufundan başlayarak, iklim değişikliklerine, tarım alanlarının korunmasına, denizlerimizin korunmasına kadar bölgemizde hayata geçirilecek Projelerin yanı sıra bölgemizde geniş kapsamlı bir “TEKNO PARK” projesinin de müjdesini vermiş oldu.

Bugün aynı zamanda Sayın Başkanımızın “Çok önem verdiğim bir proje” diyerek tanıtımından söz ettiği ve de Yönetim Kurulunun üyeleri ile Bakanlık ile arasındaki sistemsel bağlantının kurulduğunun bilgisini de vererek “firmalarımız, projelerini başlatıp teşvik ve istisnalardan yararlanabileceklerdir.” Diyerek, ülkemizin 89. Tekno parkı olan Kadir Has Üniversitesi Silivri Tekno parkın bugün itibarıyla faaliyete geçtiğinin müjdesini de vermiş oldu.

Yani demem o ki Belediye Başkanımız proje üretiyor ama hayata da geçiriyor. Ürettiği ve hayata geçirdiği projelerle çıtayı da çok fazla yükseğe taşıdı.

Bir de şeytanın gör dediği ve de illaki “duyursana” dediği bir durum vardı, hele ki şu günler de gözümden hiç kaçıramazdım.

Yeri geldiği zaman her yere, her şeye “Büyükşehir Belediyemizin projesi” diyerek ağızlarına pelesenk eden Büyükşehir sevicileri maalesef hiçbiri tanıtım ve protokol toplantısına iştirak etmediler!

Oysa en azından aday adayı olmuş ve olacak olan CHP’li İ.B.B Meclis Üyelerinin de orada olmalarını beklerdim.

Yani, 3 gün sonra halka bir şeyleri anlatacaklar ya alın size malzeme ama kaçırdınız!..

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Hop Dedik!

Zeynep Abladan Mektuplar

Boy Aynası

Ver Coşkuyu…

Başkan Bu Ne?..

Bu Ne Perhiz…

9.Yazı…

İlgili Yazılar

Hop Dedik!

Zeynep Abladan Mektuplar

Boy Aynası

Ver Coşkuyu…

Başkan Bu Ne?..

Bu Ne Perhiz…

9.Yazı…