Başlarken

Tam, 36 yıl önce içimize düştü bu ateş!

Trakya Ekspres gazetesinin sayfa hazırlığı sırasında; kurşun harflerden dizgi yaparken mi? Yoksa Rahmetli ustam Gazeteci Münir Zeki Bircan’ın yüreğinden mi süzüldü geldi bu zehir? Bilemiyorum!

Kırkikindi yağmurları gibi indi yüreğime bu ateş… 1986 Yılına kadar, biraz da Gırgır dergisinin etkisiyle karikatüristliğe yönelmiştim. İlk köşe yazımı değerli dostlarım Erdal Sezgin, Ömer. S.Çetin, Şeref Erel ile birlikte çıkardığımız, Silivri Haber gazetesinde yayımladık. Ahmet Hakan Coşkun arkadaşımızın da aramıza katılmasıyla; 1989 yılına kadar parçalı bulutlu giden Silivri Haber gazetesini; Ahmet Hakan Coşkun arkadaşımızın Hür Bakış gazetesine geçmesiyle birlikte sonlandırmış ve diğer arkadaşlarla birlikte bizler de Hür Bakış gazetesine geçmiştik. Ömer. S. Çetin’in Onuncu Köyü, Ahmet Hakanla birlikte yaptığımız Bölge havası köşesi ve benim Bölge Adam yazılarımla 1993 yılına kadar sürdürdüm.

Mesleğim gereği Selimpaşa beldesine tayin olduktan sonra 1998 yılında tekrar Hür Bakış ve diğer bir iki gazete de sürdürmeye çalışsam da; o ekip havasını yakalayamadığım için uzun bir müddet ara verdim.

2006 yılında Gazeteci Kardeşimiz Alptekin Yıldız’ın ısrarlarıyla Değişim Gazetesinde yolumuz Ömer. S. Çetin ile bir kez daha kesişecekti.( Layiha isimli köşemin isim babasıdır) 2008 yılına kadar yazdığım Değişimden (Satışından dolayı) Haber Silivri adlı İnternet gazetesine geçtik.

2008 yılının son aylarından itibaren 4 yıl kesintisiz yazacağım Silivriliyiz.com sitesinde sevgili ağabeyim Cihangir Davutoğlu ile olan birlikteliğimizde ben yine eski havamı bulmuştum.

2012 yılında televizyon dünyasında adımızı duyurmak adına; Bizim Silivri gazetesine geçecek ve yazılarımızı orada yazacaktım. Sıcak bir Aile ortamında gerek Silivri TV’de program yaparak, gerekse Bizim Silivri Gazetesinde köşe yazılarımı yayımlayarak bir yılı aşkın bir süre yanlarında bulunduğum Özalp ailesine de buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Bundan böyle hikâyemiz, hazırlayıp yöneteceğimiz “Silivri Haber Hattı” adlı İnternet sayfamızda devam edecektir.

Bölgemiz, Medya dünyasında yer alan tüm Basın Mensubu arkadaşlarımızı buradan sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

Silivri Haber Hattı adlı sitemizi takip edecek olan halkımızın beğenilerine de ustalarımızdan öğrendiğimiz meslek hassasiyetimizi, basın yayın ilkelerine bağlı kalarak aktaracağız. Esen kalın… Saygılarımızla Lütfü Ertürk

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..