Ana SayfaLütfü ErtürkKaçırmayın İzleyin!..

Kaçırmayın İzleyin!..

Anlarımız vardır, hayatımızın içinden gelip geçiveren. Belki bir daha görme imkânı bulamayacağımız o kısacık ama bizi mutlu edecek, hayretler içinde bırakacak anlarımız. İşte, o anların size hazırlanışları nasıl oluyor acaba?.. İster, doğanın size binlerce yılda hazırlayıp sunduğu ama birkaç dakikada seyredip geçip gideceğiniz anlar olsun. İster, bir sanatçının binlerce saatte, yüzlerce derecelik bir ateşin karşısında çalışarak ortaya çıkardığı sanat eserleri olsun, izlemeniz sadece dakikalarla sınırlı olacaktır. Belki bir daha ne öyle bir doğa harikasının yanından geçme şansınız olacak ne de o sanatçının eserlerini doya doya izleme fırsatını yakalayabileceksiniz!

Bir “an” olsun dediğiniz ve hayatınızın içinden geçip giderken, verdiği mutluluktan dolayı zamanın durmasını ve sizinle kalmasına çok istekli olduğunuz o “an” hep vardır!..

İşte, kaçırmayın, izleyin dediğim o anlardan biri de sanatçı kardeşimiz “Rüya Arslan’ın Çini Sergisi”dir.

Kim bilir bir daha kaç zaman sonra böyle güzellikte bir sergi izleme zamanımız olur! Sevdiklerinize onlarca yıl eşlik edecek bir armağanı vermeniz için 9500 ısıda pişirilmiş bir çininin sırlarına gömeceğiniz bir anı mutlaka aklınıza düşecektir. Binlerce yıl armağanların en güzeli ve en asaletlisidir çiniler. Krallardan, İmparatorlardan, soylulardan, sevdiklerine hep çini armağan edilmiştir…

Sergiyi gezin, şehrimizden çıkan sanatçı kardeşimin eserlerini görün ve Rüya Aslan’ı hep birlikte kutlayalım…

Kaçırmayın İzleyin! Ateşleri daha üzerinde çinilerimizin ve sizler sevdiklerinizi unutmayın!..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..