Ana SayfaLütfü ErtürkBüyükşehir Sesimizi Duydu!..

Büyükşehir Sesimizi Duydu!..

Denizlerimizin kirliliği konusunda yaptığımız fotoğraflı yayımcılık ses getirdi. Yıldız-poyraz rüzgarlarının bu yıl erken başlaması sahillerde ne kadar atık varsa ki (Halkımızın daha duyarlı olması gerekiyor) var, esen ters rüzgarlarla limanın içine dolmakta adeta çöpten bir deniz görüntüsünü vermekteydi.

Liman bölgesinde bulunan Balıkçılar ve balık lokantalarına gelen insanımız bu kötü kokulu çirkin manzara karşısında çaresiz bir bekleyiş içine girmiş, balık alışverişi yapamayıp ve lokantalara oturup balık yiyemiyordu…

Her yıl olduğu gibi bu görüntüleri ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerin varlığından haberdardık. Direkt olarak Büyükşehir Belediyemize seslendik, görüntü ile gösterdik!..

Yayınımıza kayıtsız kalmayan CHP Silivri İlçe Başkanımız Berker Esen’in uyarıları ile Büyükşehir Belediyemize bağlı İstaç Kıyı Şeridi Temizlik müdürlüğü sorumlusu Mustafa Bayrakçı’nın bizzat yerinde yaptığı incelemeler sonucu ekibi ile birlikte büyük temizlik mücadelesine girişmişler ve sahilimiz yeniden o güzel görüntüsüne kavuşmuştur.

Öncelikle yayınımızı dikkate alarak gerekli bildirimlerde bulunan CHP Silivri İlçe Başkanımız Berker Esen’e ve gerekli çalışmayı anında başlatan İstaç Bölge Sorumlusu Mustafa Bayrakçı’ya teşekkür ederiz… İlkeli yayımcılık gereği yapılan bu tür hizmetleri de siz halkımıza bildirmeyi görev addederiz…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..