Analiz

Birçok yazı başlığı geçiyor aklımdan, Hiçbiri de oturmuyor yazacağım yazının içeriğine! Çünkü şoktayım, şoktayız, şoktalar! Bakın, bu üçlü bile başlık olurdu!.. Denize düşmüş adam muamelesi yapıyorlar bizlere ya!.. “Denizdeki Yılanlar” diye başlık atacaktım!

Ne bu listeler böyle, Ak Partiliden geçilmiyor, Fetö suçlaması ile kendi partisinden dışlananlar CHP’ye dolmuş! Bu nasıl bir zihniyet Ekmelettin İhsanoğlu olayından hiç mi ders almamış bu insanlar!

Bu listeleri kimler yaptı?

Ne yani ağlaya ağlaya gidip oy mu vereceğiz! Kendi parti dinamiklerini bu kadar görmezden gelir mi insan?..

Bu işten bu kadar anlamayan bir yönetim daha hiç görmedim. Beyanlarında; “Listelerimizi kişi bazında değil, ilkelerimiz bazında değerlendireceğiz” diyen Sayın Kılıçdaroğlu; Kadın kotasında, Ak Partinin çok altında kaldı. Hani, nerede deprem bölgesindeki çalışmaları ile gündeme gelen partililer?.. Hatay’a kulak verin halk sokaklarda ve isyanlarda!..

Seçimi kendi elleri ile verecek yine!

Şu listeleri kimler hazırladı, çok merak ettim! Bizler, henüz denize düşmedik ama bir insanın hayatına bu kadar da yılan sokulmaz ki. Düşerken yılanımızla mı düşelim istiyorlar. Bu listeler de tekrar seçilmeyi hak etmeyen insanlar var.  Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılacak bu kadar gençler ve akademik insanlar varken akla ziyan tercihleri nasıl yaptılar? Yoksa her şey kapalı kapılar ardında Washington mu hâlâ!..

Koskoca CHP Meclise girmek isteyenlerin kontenjan partisi oldu?.. Hazmediyor musunuz?..

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..