Ana SayfaErdal SezginSEÇİM İÇİN ALDATMAK

SEÇİM İÇİN ALDATMAK

Sarı Bedri’nin   (Bedrettin Dalan)   İstanbul’da görev yaparken önemli bir taktiği vardı. Çok insanın görebileceği alanlarda hizmet vermek!..

Bunların en önemlisi ” Haliç’in temizlenmesi” idi. ” Haliç”i gözlerimin rengine dönüştüreceğim” diyerek işe koyuldu. Dönüştürdü de!   Tabii bu dönüştürme,  pis suların Marmara’ya pompalanarak yapıldı.

( İyi anımsıyorum, bölgemizde koli basili miktarı 19 bin’e çıkmıştı. Cumhuriyet muhabiri olduğumdan, ölçüm sonuçlarını her hafta alıyordum. 7 bin, tehlike sınırı idi. O günlerde bizim Sarı Çocuk, limanda denize girmiş gazetecilerle röportaj yapıp, İstanbulluları plajlarımıza çağırmıştı.)

Çünkü her gün Haliç’in üzerinden on binlerce kişi geçiyordu!

Kentimizde de Sarı Bedri taktiği uygulanıyor. Konutlar bölgesinde ve Kaymakamlık yanında millet bahçesi (!) düzenleniyor!

Gelelim fotoğraflarla ilgili açıklamaya: Bunlar Çilek ve Altınkeser Sokağında (BEDAŞ arkası) çekildi. Kaldırımsız sokağa, 60 kadar dairesi bulunan iki sitenin kapısı açılıyor. Diğerleri, Çilek Sokağından yan yola bağlanan güzergâhtan çekildi. Yan yol TEK YÖNE dönüştürüldüğünden, ambulanslar, itfaiye ve BEDAŞ araçları ile şehir içinden bu kuruluşlara gelen vatandaşın arabaları buradan geçiyor.  Bir kaldırımım bile yok anlıyor musun? (!) Şehir Stadının doğusunda kalan bu bölgede binlerce seçmen var!  Dikkatinize!..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..