Ana SayfaSporİşte Bu!

İşte Bu!

Silivri Kartalları, öyle güzel organizasyonlara imza atıyor ki. Hem şaşırmak elde değil; hem de kutlamamak

 

Spor adamlılığı, fikir adamlılığı, hizmet etme yarışı bu işte!

Şehrimizde,  7- 10 Yaş arası çocukları spora ve futbola özendirme ve bilinçlendirme etkinliğinin 30-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak olan seçme müsabakaları; İlçemiz Kaymakamı Faruk Bekarlar’ın başlama vuruşu ile start aldı.

Beşiktaş kulübünün de alt yapıdan 9 adet hocası ile destek verdiği etkinlikte 157 adet çocuğumuz bu hocalar tarafından izlenecek olması şehrimizde oldukça ilgi gördü.

157 adet çocuğumuz izlenecek ve teknik becerisi yüksek olanlar alt yapı hocaları tarafından seçilerek, kendilerine verilecek programlarla, geleceğin futbolcuları olarak yetiştirilecektir.

Sporu özellikle de futbolu arsalardan sahalara taşımak isteyen Silivri kartalları. Aynı zamanda minik kardeşlerimize sporun, sporculuğun güzelliğini anlatarak, göstererek ve küçük yaşta dahi onları önemseyerek geleceğe taşımak istemektedirler.

Sokaklarda yanlış bir gelecek aramaktan kurtarmak. Geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak için el ele veren Silivri Kartalları, Beşiktaş yönetiminin desteğini de alarak çok önemli bir oluşuma imza attılar. Biz de kendilerini buradan kutluyor ve etkinliklerinin devamını bekliyoruz. Hep destek, tam destek Sevgili Kartallar…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..