Ana SayfaSiyasetTopbaş Silivri’deydi

Topbaş Silivri’deydi

Bu gün Silivri siyaseti hareketli saatler yaşadı. Ak Parti bu gün gövde gösterisi yaptı diyebiliriz

. Öncelikle, Silivrililerin hizmetine girecek olan İSMEK Eğitim Binasının açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, son günlerde çıkan Boğluca deresi ve atık su giderleri haberleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunarak kafalardaki sorulara açıklık getirmeye çalıştı.

Sn. Topbaş’ın açıklamaları ile istenilen cevaplar alındı mı derseniz? Benim Boğluca deresi konusundaki beklentilerim pek netlik kazanmadı diyebilirim. Fakat Silivri’nin geleceği ile ilgili beklentilerim %50 de olsa cevabını buldu diyebilirim.

Metro, Belediye otobüsleri, Atık su kanal bağlantıları ve İSMEK Eğitim Merkezi, şehircilik anlamında hazırlanmış güzel projeler olarak hayata geçiriyorlar. Daha yaşanır ve toplumsal refahı getirecek projeler olarak göze çarptılar.

İSMEK açılış törenin haberi bizim açımızdan da önemi büyüktü.

İSMEK Eğitim binasının temelleri atıldığı günler; yani, 2 yıl önce Silivri Haber Hattı olarak ilk haberlerimizden biri İSMEK FİLİZLENDİ olarak hazırlayıp sizlere sunmuştuk.  2 Yıl sonra açılış haberini yapmakta nasibimizmiş.

Biz bu güzel ve anlamlı Hizmet binasını Silivri’mize kazandıranlara, Projelendirenlere, çalışarak emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ın açılışta hazır bulunması ve Kadir ağabeyine methiyeler düzmesi, kulağımıza hoş gelen bir davranış olarak algıladık. İki gün önceki konuşmalarını hatırladığımızda bu değişimin neden olabileceğini az sonra Sn. Topbaş’ın kendisinden duyuverdik. Silivri Belediyesine 150 trilyon TL yardımda bulunacaklarını deyiverdi.

İyi para…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..

İlgili Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..