Ana SayfaSiyasetÇok Gecikmiş Bir Basın Toplantısı

Çok Gecikmiş Bir Basın Toplantısı

Ak Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral’a sormak istiyorum!

Çimento fabrikasının kurulması ile ilgili olarak bakanlığın aldığı kararı, bir hafta boyunca nasıl saklamayı düşünüyordunuz?

Mademki saklamayı düşünüyordunuz! Bu günkü basın toplantısına konu olan bakanlığın ret kararını; daha önceden basına kim pasladı? Kimler kendini İlçe Teşkilatından üstün görüyor?

Aslında,  üzerinde durulması gereken bir konudur.

Bugün basın toplantınıza gelemedim. Küçük bir operasyon geçirdim. Geçirmeseydim yine de gelmeyecektim. Daha önceden haber olmuş ya da haberi atlatılmış bir olayın, basın toplantısı olmaz. Olsa da haberi yapılmaz. Yapılsa da ulaşması gereken yerlere varmaz.

Evet, Basın Mensubu arkadaşlarımızın konuya olan ilgisi orta da!

Aslında, yapılabilecek çok güzel hareketler olabilirdi. Bu sadece bir basın toplantısıyla geçiştirilmeye bilinirdi. Alırdınız gençlik kollarınızı, mahalle sorumlularınızı, mahalle muhtarlarımızla birlikte davet ederdiniz basın mensuplarını otobüslerle olay yerine gidilir, orada bir Basın Bildirisi okuyarak duyururdunuz. Yani belirtmek isterim ki “ehemmiyet” bir algı yönetimidir.

Çevrecilik, siyasete malzeme olamaz! Bir eylem biçimidir. Halkla iç içe omuz omuza olma halidir. Sizler bakmayın, Belediye Başkanımıza ve Çevre Derneği Başkanına. Onlar, siyasi malzeme olarak kullanıyorlar böyle durumları.

Bakalım, yarın 4 Mart kimler eylem koyacak. Kimler ne diyecekler?  Bakanlığın açıklamasını yeterli görecekler mi? Yarın yazarız…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..