Üst Akıl

Kime lazım? Bilmiyorum ama Ak Parti içinde bir akıl araştırılması yapılıyor ki sormayın! İstanbul, Ankara, İzmir yurdun dört bir yanında aynı muhabbet! Açık açık üst akıl arıyor herkes…Sosyal medya bir yandan, ulusal medya bir yandan alttan alttan veriyorlar ama öyle açık açık değil! Adam, açık açık akıl ararken, medya üstü kapalı geçiyor olayı…

Neden üst akıl? Kimin aklı yetmedi de üstünü aramaya başladılar vallahi onu da bilmiyorum.

Kim bu üst akıl? Diye sorasım var, tutamıyorum kendimi soruveriyorum. Herkesten akıl fışkırıyor üstünü ararlarken! Üst aklın kendi içlerinden çıktığına inan da var. Üst aklın Sayın Bahçelinin olduğuna inan da var!

Hiç unutmam, bir zamanlar Rahmetli Süleyman Seba’da üst akıl olarak lanse edilmişti. Devlet Bahçeli ile istihbarat kanadından geldiklerine göre mutlaka üst akıl olmaları gerektiğini düşünenler bile olmuştu… Fethullah Gülen bazıları için en üst akıldı. Çığlık çığlığa lanse ediyorlardı. 23 Nisan da egemenlikten bahsetmemiz gerekirken, yerine güzel kuran okuma geceleri düzenlemişlerdi. Sahi ne oldu da 3 yıl aradan sonra tekrar kutlu doğum haftası güncel oldu. Üst aklın işi olmasın yine?

Peki, kim bu üst akıl? Kuran-ı Kerim’den başka kaynak arayanlar işin farkında mı acaba? Neden, bir üst akıl arama peşindeler? Niçin, bir üst akla sığınma peşindeler! Yetersiz gelen ne?

Neden, Tayyip Erdoğan Üst Akıl olarak görülmez? Erdoğan bu üst akılcılara karşı mı? Yoksa onlarla birlikte mi?

Yıllarca satırlarımızdan yazdık, okuyucularımıza iletmeye çalıştık.

Faşizmin doğdu kent olarak ilan etmiştik! İsviçre’nin Basel kentinden bahsederken siyonistlerin bu şehiri üst yaptıklarını daha sonraları dünyayı buradan yöneteceklerini paylaşmıştık. İlginç olan ise buraya yerleşen ailelerin birçoğunun hristiyan yahudi olmalarıydı. Yani, Dünya’yı avuçlarında taşıyan “Ortodoks Yahudiler”…

Rothshild ve Rockefeller ailelerinin kurduğu vakıflardan biri de Bilderberg Grubu’dur  “Küresel Papazlar” denilen grup, bütün Dünya ülkelerine “üst akıl” olarak hizmet vermektedirler. 19 İslam ülkesini yerle bir eden akımın öncüleri bu ailedir. Dikkatinizi çekti mi? Bilemiyorum ama Rothshildler kısa bir zaman önce ülkemizi ziyaret ettiler. 3 yıldır kutlanmayan Kutlu doğum haftası birdenbire hatırlandı…

Fethullah Gülen’e de sahip çıkan aile açık ve net bir şekilde üst akıldan söz etmişti! Şimdi Ak Partililerin üst akıl olarak görmek istedikleri ile bu küresel papazların işaret ettiği üst akıl, uzaktan yakından alakalı değildir. Ak Partililer kandırılıyor mu? Sorusu geliyor aklımıza değil mi? Cüppeli Ahmet hoca’nın üst akıllık ettiği bir ülkede; küresel imamlar yaratarak gücü dengeleyebilmek olacak iş değil! İlluminati örgütünün karşısında olmak ben de gücüm demektir. İşte, o bizdeki üst akıl; akıl mıdır? Yoksa, taşıma suyla değirmen mi, işletmeye çalışıyoruz?

Üst akıl, ile ilgili sorulara Sayın Cumhurbaşkanımız cevap vermemeye çalışıyor. Ama bütün Ak Partililer bir üst aklın, işlere fazlaca karışmaya başladığını biliyorlar. O yüzden bir “Üst Akıl” kargaşası yaşanmaktadır.  Siz yine de Sayın Bahçeli’nin aklına güvenin diyeceğim.  Yahudi’nin üst aklı tehlikelidir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..