Ana SayfaLütfü ErtürkOutlet Düşünceler

Outlet Düşünceler

Sizi neden seviyorum biliyor musun?Hakkınızda bu güne kadar 200 ün üzerinde yazı yazdım. Beni hiç yanıltmadınız.  Koca bir Silivri beni yanılttı da siz yanıltmadınız ya ayrıca teşekkür ederim.

Yaptığınız bütün işler, kanuna uygun ve nizami oluyor biliyorum da insan biraz da kalite arıyor işte!

Başlığı bu yüzden böyle attım.

Meclis üyesi adayı arkadaşımız Gülcihan Bilgiç’in ihraç istemini ele alalım. Kendi partinizin dinamikleri tarafından seçimle geldi o arkadaşımız. Ne söylerse söylesin, nasıl tavır alırsa alsın haklıdır. Ona bu hakkı veren parti üyeleriniz ve ayrıca onları da oraya gönderen Silivri halkının temsil yetkisini kısıtladığınızın farkında değilsiniz! Sizleri zan altında bırakmadığı sürece dilediğince konuşma hakkına sahiptir. Gülcihan konuşur da susturamazsınız, eğemezsiniz, yetiştiği kültür, aldığı ahlak değerleri, siyasi öğretisi, onun sizin gibi olmasına ya da sizlerin istediği gibi olmasına asla izin vermez. Sizin, onu nasıl göndereceğinizin hiç önemi yok! Onun, oraya nasıl seçildiği tarihe not düşüldü zaten.

Hiç önemli değil, Sizde fazla üzülmeyiniz. Bak,  bizim yazdığımız yazıların da insanların üzerinde etkisi fazla olmuyor işte…

Desenize daha yeni başladık. Aslında biz değişimin ikinci ayağını yaşıyoruz. Birinci ayağında Meclis üyeleriniz vardı.  O müthiş bir operasyondu. Tebrik ederim.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..

İlgili Yazılar

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

Seçmen Ne istiyor?..