Kutsal Manda

Bu gün, 02.09.2016 Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, İlçemizi ziyaret ederek; Silivri ile ilgili yeni projelerini anlattı.Güzel de anlattı.

Çok kalabalık bir izleyici kitlesi vardı. Buraya kadar güzel!

Sırasıyla kürsüye, Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar, Kaymakamımız Sayın Faruk Bekârlar, Milletvekilimiz Tülay Kaynarca ve Diğer siyasetçilerimiz gelerek şehrimizle ilgili konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Ben, yine size Sayın Işıklar’ın konuşmasından ve üslubundan bahsetmek istiyorum. Artık konuşamıyor desek yeri var. Çok gergin gördüm kendisini. O belagat ustası insan gitmiş, yerine çemkiren, bağırarak konuşmaya çalışan bir kişilik gelmiş.

Bitmedi, daha düne kadar Sayın Topbaş’ın Manda çiftliği ile ilgili olarak yaptığı konuşmalarla dikkat çeken Sayın Işıklar ve çevreci yaveri Silivri Çevre Derneği başkanı Ali Korsan tarafından çiftliği yerme programları hazırlanarak medya ile paylaşılmıştır. Manda çiftliği kötüleme programları, Ulusal ve yerel basında 30 Mayıs 2014 ve 30 Eylül 2014 tarihleri arasında belirli aralıklarla ve haftalık programlarla medyada yerini almıştır. (Bakınız Google)

Bitmedi, Daha düne kadar Boğluca deresinin ıslah projesine muhalif atraksiyonlar düzenlenmiş olup, yine algı operasyonları ile Silivri halkının gözünde küçük düşürülmeye çalışılmıştır.

Bitmedi, Köprünün başına masa sandalye attırarak CHP’ İlçe örgütüne aylarca nöbet tutturarak imza kampanyası başlatmıştır.

Bitmedi, Köprünün bir tarafında İmza kampanyası başlatıp, diğer tarafında Silivri belediyesini dere ıslah çalışmalarının sahibi olarak gösterilmiştir.

Bitmedi, 15 Temmuz 2016 tarihine kadar gözü Sayın Topbaş’ı görmek istemeyen Sayın Belediye Başkanımız, bir anda Kadir Babacı olmuş. Her gelişinde kendisine methiyeler düzenlemeye başlamıştır.

Bitmedi, bugün 02.09.2016 tarihli konuşmasında Sayın Kadir Topbaş’a öyle methiyeler düzenledi ki kusura bakmasın ama yalakalık sınırlarını ses hızıyla geçti.

İlçemizdeki Manda varlığından bahsetti. Silivri’miz de bu tür çiftliklerin daha 6 tanesinin kurulma aşamasında olduğunu ve bunun da bir  ekonmik gelişme olduğunun altını çizdi.

Mandalar konusunda İstanbul’un Türkiye’de 1. Sırada olduğundan bahsetti. Mandaların sosyoekonomik hayatımıza etkilerinden bahsetti.

Mandaların köylerimize olan katkılarından bahsetti.

Ama sevgili başkanım, sahibinin sesi Silivri Çevre Derneği başkanı, arkadaşı, yoldaşı Ali Korsan’a yaptırdığı algı operasyonlarını unuttu mu acaba? “

Topbaş’ın mandaları suyumuzu kirletiyor!” “Büyük Sinekli ’de hayat durdu!” “Büyük Sinekli halkı, isyan ediyor!” başlıklı algı operasyonları daha unutulmadı. Yani, kısacası söz konusu menfaatler olunca gözler ne çevre görüyor, ne dernek?

Hindistan’da ki inekler bile bu kadar kutsal olmadı hiçbir zaman!

İstanbul, manda konusunda birinci ilan edildi.

Ne kutsal hayvanmış bu mandalar!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

İlgili Yazılar