Ana SayfaLütfü ErtürkKomik şeyler oluyor

Komik şeyler oluyor

Birazdan Başbakan İlçemize gelecek ve bir konuşma yapacak…Kimimiz inanacak konuşmalara ve hülyalara dalıp gidecek. Kimimiz protesto edecek ve Başbakanın söylediklerine itibar etmeyip inanmayacaklar…

Başbakanın ne dediği benim için önemli değil!

CHP için önemli hele ki bir zamanlar; Başbakanın partisine geçmek için atmadığı takla kalmayan Belediye Başkanınız için çok önemli.

“Komik şeyler oluyor” derken tam da burasını işaret ediyorum.

Ergenekon, Ak Partiye doğru kayarken, Cemaatler ve Tarikatlar CHP’nin içinde çoktan yer buldular bile.

Hey, Atatürkçüler, ulusalcılar, milliyetçi muhafazakâr siyasetçilerimiz. Bir yerel seçim öncesindeyiz. Olayı kurtuluş savaşı haline getiren CHP’nin köklü değişimini görmezden gelemezsiniz. CHP’nin gerçek ve kabul edilmiş değerlerinden çok uzaklarda olduğunu Atatürk Cumhuriyetinin nasıl bir tehdit altında olduğunu görmelisiniz.

Proje yok, ayakkabı kutusu var…

Kutu üzerinden siyaseti lütfen görün. Soros devrimlerinin gerçekleştiği her ülkede bir simge yaratıldı… “Toplumları şartlandırmak için sadece küçük simgeler yaratın sonrası çok kolay olacaktır…”George soros

Dikkat, Gülen ve CIA işbirliği ile Türkiye’nin makûs kaderi çizilmektedir. Toplum mühendisleri, kutuya şartlanmış toplum yaratmanın mücadelesi içindeler.

Paralel Devlet yapısı ilk başarısını İran da şaha karşı alırken, gelecekteki uygulamaları için yapısını geliştirilerek korundu.

Ak partinin içinde özellikle liberal kesimden kabul görmeyen bu yapı. Biraz modifiyeli bir şekilde CHP’ye monte edilmekte.

Tutar mı?

Bence tutar, CHP’nin yapısı Ak Partiden daha tutucu bir durumdadır. 90 yılını bir incelerseniz. Net bir şekilde görürsünüz. Ak parti, cemaat iş birliği içerisindeyken ortalığı kasıp kavuran gazeteciler, yazarlar, ekonomistler, hukukçular, vatan elden gidiyor diye feryat edenler neredeler şimdi! Bu bir CHP geleneğidir. 90 yıldır bozulmadı. Kötülük olacaksa onu da biz yaparız zihniyeti sürüp gidecektir.

Biz önce kendi kapımızın önünü süpürelim. Yerel seçimlerde, söz konusu olan Silivri’dir.

Çıkarlarını onurlarından önemli bulanların; hangi partiden olduğunun ne önemi var.

Söylemekten kaçınmayacağım tek şey. Bizler, Silivri’nin değerlerini koruyalım. Üstüne bir şey koymasınlar istemiyoruz. Mevcutları koruyalım, Tarikatlara ve toprak zenginlerine bedava dağıtılıyor Silivri’m.

Ya şimdi hesaplaşırsın ya da ömür boyu bir çorba içmeyi beklersin. 7 yıldızlı otelleri mekân tutanlar asla sesinizi duymazlar ve sizi bir daha tanımazlar…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..