Hediye Paketi

Sakın, kimse bana: “Hadi ya, eskiden hediye paketi mi vardı” diye gönderme yapmasın!Evet, vardı kardeşim! Belki janjanlı kağıtlara sarılı değillerdi ama hepimizin çocukluğunda kucakladığı hediye paketlerimiz vardı.

Baş ucunda bayramlık ayakkabıları ile uyuyanlarımız az değildir sanırım! Örneğin ben birkaç kez uyumuşumdur!

Daha nicelerimiz…

Hediye paketimiz aile dışından geldiyse, daha bir makbul sayılırdı!..

Geçtiğimiz günlerde Silivri Haber Hattı’nda bir yorum-haber yayımladım!

Güçlü kadınlar kulübü!

Önce araştırdım, sonra hayranlığımı belirtmiştim! Kolay kolay gündemime almam bilirsiniz! Onlarca STK’da yer aldım, ne yapmak istediklerini çok beğendiğim için kaleme sarıldım…

Yazımda da belirttiğim gibi çok yeni bir oluşum. Bahar Kenar, Cansu Söğüt Engin ve Fulya Azra Kılınç’ın gayretleri çok çabuk karşılığını buluyor ve altı bin kadınımızla temasa geçiyorlar ve olumlu geri dönüşler alınıyor… (üyelikleri yapılacak yakında)

“Hedefimizde yardıma muhtaç toplumları ortadan kaldırmak var, kadınımızın emeğini yaşamlarına geçirebilmek ve değerini sağlamaktır.” demişler!..

Güçlü olmanın yolu da buradan geçiyor işte!

Önümüz bayram ömrü hayatında hediye paketi görmemiş, hediye paketi kucaklamamış çocuklarımız var! Şu an kulübümüz de kayıtlı 300 çocuk var! Baba çalışıyor, anne çalışıyor, şartlar Çetin hele ki şu zamanda! İşçi çıkarmalar, ücretsiz ve süresiz izinler, belirsizliğin içinde savrulan aileler!

Şimdi yaraları sarmanın zamanı! Şimdi, geleceğe hazırlanmanın zamanı! Çalışan kadınlarımızın emeğine destek zamanı!..

Cansu hanımın, yukarıda girişte dikkatinizi çektiğim bu güzel düşüncesini öngörülerinize sunuyorum!..

Şimdi, tam zamanı diyerek, güçlü kadınlar kulübümüzle teması olan ve olmayan, yeni duyan ve de duyacak olan kadınlarımızın yürütme kuruluna sorarak ya da sormaksızın, akıllarından ne geçebiliyorsa güçleri ne kadar yetebiliyorsa birer hediye paketi hazırlamalarını öneriyoruz!

Bu düşünceyi bayram kampanyası adı altında hayata geçireceksiniz! Hediye seçimi sadece sizlerin inisiyatifine bırakılmıştır.  ! Kulübünüzün elinde gerçek ihtiyaç sahibi çocuklarımızın listesi de mevcuttur.  Gelin bu bayram gücünüzü çocuklar hissetsin geleceklerine dokunun. Bu konuda kulüp yürütme kurulundan çocuklar hakkında da bilgi alıp, hediye paketi hazırlamak isteyenler de ayrıca bu kampanyanın diğer bir yanıyla da yardımcı olabilirler!

Bir hediye kutusu kucaklatmak bir çocuğun geleceğine dokunmaktır!

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..