Ana SayfaLütfü ErtürkEğri eğri doğru doğru

Eğri eğri doğru doğru

Sıcak yaz günlerinde öyle tumturaklı, öyle ağdalı yazılar yazmak hiç hoşuma gitmiyor. Zaten uzun bir süredir de yazmıyordum!Başlık, Barış Manço’nun şarkısından aşırılmıştır, ilanen duyurulur!..

Bu arada, tabi ki  gündemi takip ediyoruz! Silivri Belediyesi ile ilgili müspet ya da menfi yazılarda hafif bir artış gözlemekteyim!

İlk önce Belediye’de 15. Zafer yılını yaşayacak olan meclis üyelerimizin dikkat çeken açıklamaları ile algı yaratmalarına bir dokunalım dedik!

Sevgili arkadaşlar, 10 yıl boyunca 10’larca yanlışınızı binlerce yazıyla önünüze döktük ve o yazılarda size seslendik durdurun şu yanlışları diye!

Cevap, “Tık yok!” idi…

Sosyal belediyecilik konusunda öyle ahkamlar kestiniz ki ahkamlar, akşamlarınıza meze olmaktan başka bir işe yaramadı!

İddia ediyorum! Sizlerin, ballandıra ballandıra anlattığınız sosyal belediyecilik, gözlerinizin önünde üstelik sizlerle beraber (!) çok da güzel yapılmaktadır. TÜRAM’ın çalışmalarına bakın yeter! Paylaşımcı bir çalışma içindeler. Üretici, belediye el ele… Bir tek sözünüzü duyamadık! Lale bahçeniz, çiftçinin üretim merkezi oldu!…

Arka sokak çalışmaları için eleştiri yorumları okudum! Haksız eleştiriler değil. Hatta biraz daha ileri gideyim bir eleştiri de ben yapayım! O bordür taşları ne öyle çok ilkel görünüyorlar. Yine bir hatırlatma yapayım! Çorlu Belediyesi yolları yaparım diye kazmış, 2 yıl öyle kalmıştı… Hasan Korkmaz ağabeyimizin iflasına neden olmuştu o kazılan yollar! Anımsadınız değil mi?..

15 gün sabredelim bakalım!

Volkan Yılmaz Başkanımız, ilk 23 Nisan mesajını öyle güzel bir duvar yazısıyla vermişti ki o yazıya ben de  özel bir yazı yazmıştım!

Şimdi, bir Kurban Bayramı mesajını gördüm yine o duvarlarda!…

Megalomanlık bulaşıcıdır(!)

Bence, sen başkalarına benzeme hep öyle kal! Yeterince halkın içindesin. Halk, sizi benimsedi ve seviyor.

Fotoğraflı algıları halktan uzak olanlar yapsın!

Bir zamanlar, o güzelim asfaltlar çatır çatır sökülüp size yaraşır yollar yaptık diyen arkadaş! Yollar çöktüğünde; “olur öyle şeyler” diyeceğine tepkinizi gösterseydiniz! Bakın, şimdi döşediğiniz o çirkin taşlarınız sökülüyor ve siz yine suspus olmuş, gelecek dönemin hesaplarını köşe başı toplantılarınızla yapıyor hatta eski dönemde darıltılan partililere diyet ve niyet mektupları gönderiyorsunuz!

Bazı hatalardan dönülecek zaman var! Siz işaret etmezseniz, biz söyleyelim!

Eğri eğri doğru doğru ama yine de doğru!

Sosyal Belediyecilik anlayışınıza müteahhit hataları ile gölge düşürmeyin!… O eğriler kalksın ortadan!…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..