Ana SayfaLütfü ErtürkÜzüldüğün Şeye Bak

Üzüldüğün Şeye Bak

Alevi-Bektaşi Derneğimizin, Hacı Bektaş’a gitmek üzere belediyemizden 4 adet otobüs talebi olmuştur. Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, derneğimizin bu talebini geri çevirmiştir!Bakalım neden çevirmiş?

Dernek başkanı Coşkun Aksoy ve Yardımcısı Gazeteci Özgün Deniz Gündüz pür telaş koştururlarken CHP’de gördüm. Şaşkınlar, neden, niçin soruları kafalarının içinde patlıyor!

Arkadaşlar siz iyi misiniz?

Muharrem ayında alevi, Nisan ayında Fethullah’çı , 6 Mayıs ta Devrimci olan sevgili başkanınız, 19 Mayıs ta tıkı yok! 30 Ağustos ta hiç yok! 29 Ekim de kardeş şehir de. 10 Kasımda gazino da!

Ya sonra?

Sonrası yoğurt bayramında sahnede…

Hiçbir milli bayram da konuşması kutlaması ve de duruşu olmayan başkanımızın nedense yoğurt bayramlarında bir delikanlılığı tutuyor. Sanırsınız ki Kuvayı Milliye ruhu canlandı… Çünkü bayramı kendisi yapıyor. Kimseye hesap vermeyecek.

Ne diyor?

Ne senden geçeriz, ne eserinden!

Sizce geçmiş midir?

Sizden vazgeçtiği apaçık ortada diğerini bilemem. 7 yıldır inşaatı süren bir Cemevi var. Merak etmeyin, 3. Döneme de sarkar, önünüze seçim vaadi olarak gelir yine.

Sizi, CHP’nin kapısında gördüğüm an inanın çok üzüldüm. Partiyi, sizin sahiplendiğiniz kadar ilçe yönetimi sahiplenmiş olsaydı sizin istekleriniz belediye başkanlığından değil, partiden karşılanır olacaktı.

Partiyi geçtik, derneğinizin seçip, sizleri temsil etmesi için belediye meclisine soktuğunuz insanlar niçin devrede değiller? İki otobüsü istemek mi ağır mı gelir?  Yoksa başkanı darıltmak mı?

Üzülmeyin, bu günlerin yaraları çabuk kabuk bağlar ve seçim zamanı vaatler önünüze gelince hatırlandığınıza sevinir, bir hoş olur bu günleri unutursunuz…

Sahi, belediye başkanımız sosyal demokrat insan Sayın Özcan Işıklar ne için vermemiş otobüsleri diye bir araştırma yaptım! Çok üzücü haberler aldım kamuoyundan!

Sayın Başkan, derneğin başkan yardımcılığını yapan Özgün Deniz Gündüz’ün geçtiğimiz günlerde kendi gibi gazeteci olan arkadaşı Cem Güner’le röportaj yapmasına karşın tepkisi olarak yorumlanmıştır.

Alın size demokratik bir başkan! Vallahi imrendim, demokrasiyi iliklerine kadar yaşıyor. Sevgili Deniz,eşiniz Esma hanım ile de bir röportaj yapmıştı. Hem de gazetesinin ilk sayısında! Sevgili Başkan, sizin sorununuz Cem Güner’le; kaldı ki Sayın Güner’i durduramıyorsunuz ama cezayı kime kesiyorsunuz? Deniz kardeşimizi dışlanması için başkan yardımcılığı yaptığı derneğe!

Elbet derneğimizin de bir açıklaması olacaktır. Bekleyelim…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..