Misyoner

“Dinler arası diyalog” sözünü kim etmişti?Fethullah Gülen!

“Din Turizmi en güzel Silivri’de yaşanır” sözü kime ait?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar beyefendiye ait.

Üst üste getirin bu sözleri, bakın örtüşüyor mu?

Endüstri Meslek Lisesinin deki konuşmasında cümlelerin arasına yavaşça yerleştiriverdi. “Din Turizmi de en güzel Silivri’de yaşanır” sözünü. Dikkatimden kaçmamış, açılış ile ilgili yazımda, vurgu yapmıştım.

Kısmet bugüneymiş!

Silivri’de bir bardak suda fırtına kopardık. Ayin olacak mı, olmayacak mı? Din elden gidiyor mu gitmiyor mu?

Yok, canım ne ayini? Turizmi canlandırıyor başkanımız! 2005 yılında da harekete geçmişti  “Dinler arası diyalog!” Uzunca bir konuşma yaptığını anımsıyorum CHP İlçe Başkanı Sayın Tuğlu’nun…

Ne diyor Özcan Başkan? “Cahiller”

İnsan bir sözü söylerken durup şöyle bir etrafına bakınacak değil mi? Mümin hocamızın İlçe başkanlığı adaylığı Özcan Bey’in kendi iradesidir sanırım.

“Algı Yönetimi” sözünü ağzınızdan düşürmeyip, ettiğiniz sözü algılayamazsanız sonucuna da katlanacaksınız. “Derler”

Düşünüyorum da; bir gün Bosna’da bir gün Sofya’da, bir gün Kobane’de!

Hacıbektaş’da alevi oluyor, Aşkabat’ta Cuma’ya duruyor. Bir tek Silivri’de durmuyor başkanımız. Durmadan bir koşuşturma içerisinde. Acaba diyorum haksızlık mı ediyoruz kendisine! Bu kadar çalışkan, bu kadar azimli, kendisini “Dünya İnsanlığına” adamış bir Belediye Başkanına haksızlık mı ediyoruz?  Diye de düşünmüyor değilim…

Dinler arası diyalog, isaveliği ilk yayan havarilerin yöntemi olduğunu, kilise olmayan yerlere kiliseyi götürmek amaçlı olduğunu bilmekteyiz.

Fethullah gülen’in de papayı ziyaretinde bu konuya yaklaşımlarını mektubunda şöyle dile getirmektedir. “Papa 6.Paul cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinler arası diyalog için Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. (zaman Gazetesi 1998)

Müslümanlar cephesinde dinler arası diyalogun kararlı destekçisi ve takipçisi ve de onursal başkanı Fethullah Gülen’dir.

Bırakın ayini falan isterse gelsinler göbek atsınlar… Mesele ayin değil ki

CIA’nin çalışmaları arasında bulanan hoşgörülü İslam modelini yaymaları için şeyh, hoca, molla İslam lideri gibi sahte din adamı ajanlar yetiştirdiği günümüzde çok iyi bilinmektedir. Ilımlı Müslümanlık adı altında yetiştirilen bu toplum mühendisleri, Emperyalizme, Kapitalizme, Siyonizm’e “hoşgörüyle” bakan İslam modeli yaratmak için görevlendirilmişlerdir ve desteklenmektedirler.

Ey, Türk Gençliği, Emperyalizmin seni hedefine alması için sağcı ya da solcu olman gerekmiyor. Müslüman ol yeter. Seni elde edebilmek için girmeyeceği kılık yoktur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

Son Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..

İlgili Yazılar

Son Fasıl

Empati ve Sempati

İfade Özgürlüğü

İşin Aslı

Hezeyan ya da Sanrı

Niyetli Bir Yazı

Vizyon Meselesi

Manipüle Etmek

Neyin Tecrübesi?..